Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Gryta
Fiskgryta med saffran och blåmusslor
40 minuter
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Lutfisk med krydd­pepparsås, brynt smör och baconströssel
30 minuter + 10 timmars ­urvattning + 40 minuter i ugn
Fisk
Laxgryta med saffran och räkor
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Torsk med spenat och tomater i syrlig kaprisgräddsås
15 min + ca 12 min i ugn
Foto: Ulf Svensson
Fisk
Pastasås med citron, rökt lax och dill
20 min
Foto: Ulrika Pousette
Gratäng
Gräddig mandelfisk med broccoli och ris
25 min
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Hummeraladåb med vattenkrasse och dillmajonnäs
Ca 30 min + 1 timme i kyl
Foto: Anders Schönnemann
Övrigt
Fisksoppa med fänkål
30 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Krämig musselsoppa från Maine
Foto: Björn Tesch
Fisk
Frikassé med gös och chili
Foto: Ingvar Eriksson
Näringsberäknat
Medelhavssoppa med fisk
Foto: Ulf Svensson
Pasta
Evas fredagsräkor med sparris
Foto: Ulf Svensson
Smalt
Fisksoppa med curry
Foto: Tine Guth Linse
Övrigt
Laxseljanka
Foto: Lena Holmsäter
Övrigt
Gräddig och len laxsoppa
Foto: Michael Förster
Huvudrätter - varmrätter
Sixtens fisksoppa
Foto: Ingvar Eriksson
Grönsaker
Italienska fiskarhustruns soppa
20 min
Foto: Svante Sjöstedt
Fisk
Gröna fiskgrytan
Foto: Holger Edström
Fest
Laxkuber, skördesallad och pepparrotsfil
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Senapspanerad lax med röd vinsås
20 min + 20 min i ugn
Foto: Stefan Almers
Soppa
Mixad musselsoppa
Foto: Susanne Almers
Huvudrätter - varmrätter
Lär dig filea plattfisk och koka en riktig sås