Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Filokorgar med guacamole
40 minuter + 6 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Frasig äppelstrudel
25 minuter + 1 timme för ­russinen att dra + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Svartvinbärsglass med friterad äppelpaj
1 timme
Foto: Wolfgang Kleinschidt
Efterrätt och dessert
Filodegsrullar med snällost
1 timme + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Buffémat
Chokladknyten med apelsindipp
30 min
Foto: Stefan Almers
Huvudrätter - varmrätter
Bräckt anklever med trädgårdssallad och rödbetsvinägrett
Thailändskt
Frasig Thairulle med röd curry och grönsaker
40 min
Foto: Anders Schönnemann
Midsommar
Paj med spenat och pepperoni
20 min + 35 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
Buffémat
Frasiga rabarberrullar
Foto: Ulf Svensson
Pajer
Steak & Mushroom Pie
Foto: Ulrika Pousette
Grönsaker
Svampfylld vårrulle med äppel- och vitkålssallad
Foto: Agneta Thorsèn
Grönsaker
Filopaj med nässlor och pinjenötter
Foto: Ulrika Pousette
Asiatiskt
Samosas
Foto: Holger Edström
Efterrätt och dessert
Äpple- och blåbärstarte
Foto: Susanne Almers
Efterrätt och dessert
Mandelpaj med körsbär
Foto: Petter Oftedal
Efterrätt och dessert
Tarte Tatin i brickblad (eller filodeg)
Övrigt
Jalapeñocigarrer
Foto: Holger Edström
Övrigt
Filorutor med ägg och fetaost
Foto: Holger Edström
Förrätter
Lyxiga laxkorgar
Foto: Stefan Almers
Buffémat
Saraglákia Valnötsrullar
Foto: Holger Edström
Buffémat
Filodegsinbakad gubbröra
Foto: Stefan Almers
Huvudrätter - varmrätter
Fåroststpaj
Foto: Stefan Wettainen
Bröllop
Filobakad ost med paprikaolja