Foto: HOLGER EDSTRÖM
Kalla drycker
Görns midsommarsnaps
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt oxfilé med karamelliserade rotfrukter och bearnaisesås
40 min + 35 min i ugn
Annonssamarbete
Bourguignonsås
Annonssamarbete
Lammgryta med vårlök och färska örter
Övrigt
Tomatsåsens dag – så enkelt gör du den fyllig och smakrik
35 min
Foto: Ulrika Ekblom
Lamm
Dubbelmarinerad lammfilé
30 min + 4 tim marinering
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Kungshagens grekiska köttfärslåda
20 min + 25 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Lamm
Lammracks med sallad och chèvrekräm
40 min
Foto: Ulrika Pousette
Grilla
Mixed vegogrill med parmesankräm
ca 1 timme
Grönsaker
Sallad med bröd - en variant av den toskanska brödsalladen panzanella
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Apelsin- och rosmaringravad lax
Foto: Kent Jardhammar
Huvudrätter - varmrätter
Lammragu med pasta och sockerärtor
Foto: Magnus Jönsson
Huvudrätter - varmrätter
Majskyckling med rostade tomater och råstekt sparris
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Faluhöjdare med äppelsky och tranbärsbulgur
Foto: Stefan Almers
Bakning
Sconesfocaccia
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Getostfylld lammytterfilé med örtbalsamico
Foto: Stefan Almers
Fläskkött
Vildmarinerad kotlettrad
Foto: Stefan Almers
Grönsaker
Lammkefta med tomatsallad och rosmarinpotatis
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ugnsstekta kycklinglår med rosmarin och citron
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Vitlöks- och rosmarinmarinad till lamm
Foto: Lars Paulsson
Huvudrätter - varmrätter
Potatissallad, grillad
Foto: Susanne Almers
Övrigt
Club sandwich