Foto: Ulrika Ekblom
Förrätter
Kycklinglevermousse med rödvinsmarinerade fikon och honungsvalnötter
30 minuter + 1 timme i kylen
Foto: Stewen Quigley
Grilla
Grillat ankbröst med endiver – Magret de canard grillé aux endives
30 minuter + 1 timme rumstemperering + tid på grillen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Bitter sallad med honungsdressing
20 minuter
Foto: Helen Pé
Övrigt
Röd rissallad
15 min + koktid för riset
Foto: Lina Eriksson
Grönsaker
Endiv med linssallad
10 minuter
Foto: Per Ranung
Fest
BBQ-kycklingspett med krämig coleslaw
45 min + 10 min i ugnen
Foto: Lisa Björner
Fest
Cruditéer
10 min
Foto: Aina C Hole
Buffémat
Tomat- och mozzarellasallad
15 min
Foto: Charlie Drevstam
Övrigt
Waldorfsallad med knaperstekt majskycklingfilé och Sivans Svecia
30 min
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
"Côte de Veau" marinerad i vassle
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Ostsmörrebröd med äppelgelé
Foto: Holger Edström
Fisk
Endiveblad med champinjonfyllning
Foto: Agneta Thorsèn
Fisk
Makrill med sallad av endive, apelsin och krabba
Foto: Stefan Almers
Fest
Endivbåtar med rökt sik och romsås
Foto: Tariq Dajani
Fisk
Endiv med sardellröra
Smårätter
Getostfyllda melonrullar med stekta endiver, pinjenötter & balsamreduktion
Foto: Holger Edström
Bröllop
Liten endiveentré