Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Fläsk i dijonsås med rostad klyftpotatis och sparris
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Krämig kycklingtagliatelle med portabellosvamp och dragon
30 minuter
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Nästan-caesar med rostad sötpotatis
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Färskpotatissallad med äpple, lök, dill och krasse
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Sallad med snabbgravad lax och räkor
30 minuter + tid för gravning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Apelsin- och ingefärsgravad lax
15 minuter + 2 dygn i kyl +  3 dygns frysning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Fyllda ägghalvor med picklade senapsfrön
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Lammköttbullar med kryddpeppar och timjan
45 minuter
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Kycklingfärsbiffar med senapssky och krossad potatis
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Torsk i dijonsenapssås med dill och potatis- och palsternacksstomp
30 minuter
Foto: lobster-roll
Mackor
Lobster roll
25 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Spenat- och ängssyresallad med clementindressing
15 minuter
Foto: Anna Kern
Buffémat
Vegetariska risbollar
40 minuter
Foto: Anna Kern
Jul
Brysselkål med rostade solrosfrön, dill och yoghurtdressing
15 minuter
Foto: alltommat.se
Husmanskost
Köttbullar
Foto: Per Ranung
Övrigt
Krämig blomkål smaksatt med dijonsenap och dragon
20 minuter
Foto: Joel Våreus
Gratäng
Fransk Jansson
30 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Stekt brysselkål med lingonmajonnäs och smulor på tunnbröd
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Förrätter
Svamp med rödbetor, gös, fänkål, senapscrème och frasig grönkål
50 minuter
Foto: Helén Pe
Jul
Salmalax med frasig grönkål och ingefärs- och sojamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Skaldjursplatå med tillbehör
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Övrigt
Körvel- och kumminmajonnäs
15 minuter