Foto: Ulf Svensson
Efterrätt och dessert
Marmorerad hallon- och aprikosparfait
Foto: Bo Ingvar Jönsson
Bakning
Hjortronsufflé med rosmaringlass och hjortronsås
Foto: Holger Edström
Fest
Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör
Huvudrätter - varmrätter
Asiatisk lax med sesamfrön och soja
30 min
Foto: Stefan Almers
Övrigt
Stekt gås med sås, rödkål, gelé och mandelpotatis
Foto: Holger Edström
Fest
Svartrötter med kanel, kardemumma och prästost
Foto: Stefan Almers
Dop
Hummersallad med avokado och fänkålscrudité
20 min
Foto: Tine Guth Linse
Gourmet och lyx
Rostbiff som carpaccio
Annonssamarbete
Fiskgryta med lax och skaldjur
Foto: Eva Hildén Smith
Gryta
Vitlökskyckling med kålfräs, örtbuljong och rostad tomat
30 min
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Vegetarisk wok med nöthummus
15 min
Foto: Holger Edström
Gryta
Musselgryta
20 min
GoGreen
Krispig bönsallad med morötter och ryggbiff
1 h 15 min
Foto: Stefan Almers
Gratäng
Timjanstekt oxfilé med jordärtskocksgratäng, citrongrönsaker och varmrökt rödvinssky
60 min + 1 1/2 timme i ugnen
Annonssamarbete
Hollandaisesås med smak av dill
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Dillhalstrade pilgrimsmusslor med jordärtskockspuré
Foto: Ralf Ekvall
Efterrätt och dessert
Sorbet med stjärnanis-sabayon
Annonssamarbete
Klassisk smörsås
Foto: Ulrika Pousette
Bakning
Lingonsviss
20 min + 3 timmar i ugnen
Foto: Ulrika Ekblom
Efterrätt och dessert
Äppelkompott med vanilj & citron
30 min
Foto: Ulrika Ekblom
Lamm
Dubbelmarinerad lammfilé
30 min + 4 tim marinering
Foto: Ulrika Pousette
Frukt och bär
Kyckling med persikobulgur
30 min + 15-20 min i ugnen
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Persikosoppa med vaniljkesella
15 min