Fest
Fredagsdrinken – Så gör du Mousserande drink med gin och apelsin
5 min
Foto: Lina Eriksson
Efterrätt och dessert
Chokladrulltårta med färska bär, grädde och macroner
1 timme
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Skaldjursplatå med tillbehör
30 minuter
Foto: Jonny Lind
Frukt och bär
Fruktsallad med vaniljmascarpone, lime och biscottismulor
10 minuter
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Långbros julansjovis
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Övrigt
Raw citronpaj
30 minuter + 4 timmar i frysen + 30 minuter rumstemperering
Foto: Per Ranung
Fest
Chokladterrin med apelsinpärlor och krispiga pistaschnötter
30 minuter + 12 timmar att mogna + 6 timmar att svälla
Foto: Charlie Drevstam
Dop
Marängbakelser med rabarbersmörkräm, jordgubbar och vispad grädde
30 min + 1 timme i ugn
Foto: Åsa Dahlgren
Övrigt
Läskande ingefärs- och citrondrink
15 minuter
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Choklad- och honungspastej med flarn och bär
45 minuter + tid i kyl + 12 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Övrigt
Marängsviss med rabarber och vit choklad
20 minuter
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Fiskkakor med smak av Vietnam
25 min
Foto: Per Ranung
Övrigt
Cheesecake smoothie – funkar som frukost, mellanmål eller dessert!
10 min
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Glasstårta (parfait) med mörk choklad och Amarula
30 min + 6 timmar i frysen
Jul
Björnbärssill med blåbär
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Konjakspäron med mandelglass och chokladsås
30 min + tid att frysa
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Marängsviss - maffigt och gott!
45 min + 12 timmar i kyl + 1 1/2 timme i ugn för marängerna
Foto: Lars Paulsson
Efterrätt och dessert
Jordgubbscrostini
Santa Maria
Dessertsoppa med kokosmjölk, plommon och vattenkastanj
15 min
Foto: Ralf Ekvall
Efterrätt och dessert
Sorbet med stjärnanis-sabayon
Foto: Lars Paulsson
Fest
Ljummen chokladganache med kardemummaglass
Foto: Magnus Skoglöf
Efterrätt och dessert
Gräddfilspannacotta med mandelkaka och hallon
25 min + 5 timmar i kylen
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Äppelpaj av Roy Fares
35 min + 45 min i ugnen