Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Svampburgare med blue cheese, rödlök och majonnäs
25 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Fisk
Halstrad kummelfilé med oxmärg, blandsvamp och kalvsky samt panko­friterad mandelpotatis
40 min
Foto: Ulrika Pousette
Fläskkött
Pata negra med svamptapenade
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Majskyckling med svampcannelloni
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Pasta med svamp, parmesan och rimmat fläsk
30 minuter
Foto: Tine Guth Linse
Smårätter
Inlagd svamp
Foto: Ulrika Pousette
Fest
Wok med bovete, svamp och broccoli
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ostrisotto med svamp
30 min
Foto: Svante Sjöstedt
Huvudrätter - varmrätter
Fyllda paprikor
Foto: Stefan Almers
Fest
Älgfärsbiffar med lingonbearnaise och svamp- och linsragu
Foto: Ingvar Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Vitlöksdoftande pasta med svamp och skinka
Foto: Svante Sjöstedt
Fisk
Sockerstekt lax med svampterrine och persiljesallad
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Kastanjetäckt rådjursfilé, rotselleripuré, mangoldrulle och mockasås
Foto: Ingvar Eriksson
Pasta
Svamppasta
Foto: Lars Paulsson/Sveaskog
Gourmet och lyx
Svampfylld vildsvinskarré med linsragu och bearnaisesås med trumpetsvamp