Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Gyllene lök- och quinoasoppa med gruyèretoast
25 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: lobster-roll
Mackor
Lobster roll
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Fisk
Het tonfiskröra med crostini
10 minuter
Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Skördesoppa och bönbruschetta
25 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Lina Eriksson
Jul
Glöggkokta päron med baguette, färskost och oliver
30 min + tid i ugn och kyl
Foto: Magnus Carlsson
Lunch
Choripan
15 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Övrigt
Bakad brieost med lönnsirap, tranbär, russin och flagad mandel
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Lax
Baguettesnittar med rökt lax och asiatisk coleslaw
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Halloween
Soppa av rostad pumpa med pancettaströssel och krutonger
35 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Fisk
Laxcrostini med löjrom
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Smårätter
Chèvre chaud på baguetteskivor
10 minuter + 5 minuter i ugn
Sallader
Chèvre chaud med jordgubbar
20 min
Foto: Lisa Björner
Lunch
Matig köttmacka med ingefärs- och sesamdressing
20 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Soppa
Skogssvampsoppa
40 minuter
Foto: Per Ranung
Lax
Laxbaguette bahn mi style
15 minuter + 30 minuter för grönsakerna att picklas
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Grillad baguette med getost, valnötter, honung och timjan
10 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sallader
Caesarsallad med pancetta
30 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Grillade fänkålsmusslor
20 minuter + 20 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Gourmet och lyx
Carne crudo smaksatt med citron, dragon och olivolja, gulbetor, parmesanost och crostini
50 min
Huvudrätter - varmrätter
Blåmusselgryta med chorizo och potatis
Foto: Lina Eriksson
Gourmet och lyx
Kyckling- och avokadosallad med getostsnitt
Foto: Lisa Björner
Förrätter
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Foto: Lennart Weibull
Övrigt
Lobster roll
25 min