Foto: Anna Kern
Buffémat
Minifrittata med nässelchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Helstekt kyckling med senapssky och ljummen potatissallad
40 minuter + 11/4 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Paj med spenat och feta
15 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Morotsrårakor med pocherade ägg, spenat och ost
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Grön soppa med ris och parmesanost
25 minuter
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Spenatpannkakor med kyckling- och edamameröra
40 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Torskfilé i krämig paprikasås
30 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Spenat- och ängssyresallad med clementindressing
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Pestopizza med grönsaker
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Lavasaltgravad torskrygg med bläckfisk, spenat och beurre blanc
40 minuter + 12 timmar gravning
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Balsamicostekt rödkål med quinoa, granatäpple och rostade mandlar
25 minuter
Foto: Helén Pe
Fisk
Rosa gubbröra – med rödbeta
10 minuter
Foto: Helen Pé
Övrigt
Sallad med clementindressing
15 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Misosoppa med stekt tofu
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Laxtataki niçoise
30 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Rödkålssallad med tranbärsdressing
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Spenat- och böngroddssallad
15 minuter
Foto: Simon Bajada
Övrigt
Grön smoothie
15 minuter
Foto: Per Ranung
Lunch
Picknicksallad
45 minuter
Foto: Per Ranung
Lunch
Chicken milanese
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Kyckling i kokoscurry med druvor och kokosflakes
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Övrigt
Röd rissallad
15 min + koktid för riset