Foto: Christina Sundien
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med bönor och karljohansvamp
30 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Bräserad kalvlägg i tomat- och rotfrukter med dragonrisotto
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Jakob Fridholm
Lamm
Vitlöksbräserad lamm­lägg med grönkålsrisotto och höstpickles
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Lina Eriksson
Lunch
Tomatrisotto
30 min
Foto: Susanne Almers
Dop
Majskyckling med saffransrisotto och vårprimörer
Köp hem 5
Risotto med grönkål och skogschampinjoner
30 min
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med svart trumpetsvamp
40 min
Foto: Magnus Skoglöf
Övrigt
Tryffelrisotto med parmesan
ca 40 min
Foto: Henrik Freek Christensen
Huvudrätter - varmrätter
Fläskfilé med krämig risotto i ugn
20 min + 50 min i ugnen
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Kyckling i ugn med karljohanrisotto
20 min + 35 min i ugn + minst 2 timmar blötläggning
Foto: Anders Schönnemann
Nötkött
Schnitzel med paprikarisotto
30 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Kyckling och fågel
Risotto med kyckling och svamp
30 min
Foto: Sidsel Clement
Övrigt
Risotto med svamp och färskost
30 min
Foto: Lina Eriksson
Övrigt
Fylld kyckling
40 min + 15 min i ugn
Korv och chark
Risotto con salsiccia (risotto med kryddstark korv)
Foto: Ulrika Pousette
Gourmet och lyx
Krämig skaldjursrisotto med pilgrimsmusslor
Foto: Agneta Thorsèn
Fläskkött
Kyckling med skinka, spenatröra och svamprisotto
Ris och gryn
Skaldjursrisotto
Foto: Agneta Thorsèn
Kräftskiva
Arboriosallad med pinjenötter, parmesan och rucola
Foto: Ulrika Pousette
Korv och chark
Spansk paella med skaldjursmix och chorizo
Gourmet och lyx
Skaldjursrisotto
Fisk
Halstrad tonfisk med cajunglaze och spenat- och tomatrisotto
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ostrisotto med svamp
30 min