Foto: Lisa Björner
Smårätter
Anklevermousse på crostini med fikon och brynt salvia
15  minuter
00000
Foto: Ulf Svensson
Nyårsmeny
Fläskfilé med anklever, färska fikon och portvinssås
00000
Foto: Lars Paulsson
Nyårsmeny
Ankleverterrine med mandel och russin
00000
Foto: Stefan Almers
Nyårsmeny
Bräckt anklever med trädgårdssallad och rödbetsvinägrett
00000
Snittar
Anklever med kanderade mandlar och russin
10 min
00000
Foto: Ulrika Pousette
Snittar
Baguette gourmande
10 min
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Snittar
Anklevermousse med stjärnanissyltat päron och rödlöksmarmelad
15 min
00000
Foto: Per Ranung
Student
Ankleverkanapé
30 min
00000
Foto: Ove Lindfors
Smårätter
Crostini med anklevermousse och fikonchutney
00000
Foto: Tomas Yeh
Kyckling och fågel
Ankleverspett med päron- och fikonsalsa
00000
Foto: Thomas Yeh
Smårätter
Ankleversnacks med fikon
00000
Foto: Stefan Almers
Snittar
Ankleversnittar med äppelkompott
00000
Foto: Agneta Thorsèn
Soppa
Crème Ninon med kaninballottine och jordärtskockskompott
00000
Foto: Ulf Svensson
Kyckling och fågel
Anklever- och karljohanssvampterrine med sauternesgéle och havrekryddflarn
00000
Foto: Holger Edström
Nyårsmeny
Ankleverravioli, tryffelskum och svartrotschips
00000
Foto: Holger Edström
Smårätter
Anklever med balsamico
00000
Foto: Holger Edström
Nyårsmeny
Ankleverterrine med aprikosdressing
00000