Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Ankbröstsnittar med apelsin och myntadressing
15 minuter + 30 minuter i ugnen + 20 minuter för ankan att vila
Foto: Stewen Quigley
Grilla
Grillat ankbröst med endiver – Magret de canard grillé aux endives
30 minuter + 1 timme rumstemperering + tid på grillen
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Kryddstekt ankbröst med sötpotatispuré och grönsaker i ostronsås
1 timme + 35 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Anka med fikonsky och svamp
Foto: Magnus Skoglöf
Huvudrätter - varmrätter
Ankbröst med steksky, picklade gulbetor och rostad pumpapuré - inspiration till helgens fest
20 min + 55 min i ugnen
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Ankbröst med kryddkokt päron, madeiragräddsås och vattenkrassesallad
Foto: Stefan Almers
Gourmet och lyx
Ankbröst med squash, pumpa och apelsin
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Ankbröst stekt i röksalt och apelsinsocker med sötsyrliga grönsaker och bönpuré
Foto: Magnus Skoglöf
Grilla
Ankkorv med paprika
1 1/2 timme + 1 timme i kylen
Foto: Eva Hildén Smith
Kyckling och fågel
Ankbröst med rotfrukter och senapsbuljong
35 min
Foto: Charlie Drevstam
Pizza
Pizza, Anatra-patata
40 min+1 timme och 40 min jästid+20 min+45 min+5-10 min i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Fest
Rökt anka med jordgubbskimchi
Foto: Ulf Svensson
Gourmet och lyx
Honungsglaserad anka med mustig grönsaksröra
Foto: Charlie Drevstam
Förrätter
Anka med valnötskräm
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Ankbröst med balsamsky och färska fikon
Foto: Björn Tesch
Fest
Rosastekt ankbröst med jordärtskockspuré och haricots verts
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Ankbröst med hallonsås, sockerstekt potatis och getostbakat äpple
Foto: Ulrika Pousette
Gourmet och lyx
Anka à l’orange med purjopotatis
Foto: Stefan Almers
Gourmet och lyx
Hoisinanka med paksoi
Foto: Agneta Thorsèn
Gourmet och lyx
Pocherat ankbröst med saltbakade betor, och portvinssås
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Ankbröst med apelsinsås och vinbräserad lök
Foto: Holger Edström
Gourmet och lyx
Ankbröst med körsbärswasabi
Foto: Agneta Thorsèn
Huvudrätter - varmrätter
Gunneborökt ankbröst med portvinskokta moreller och dragon