Foto: Ulrika Pousette
Midsommar
Skagensill med pepparrot
15 minuter + 1 dygn att dra
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Färskpotatissallad med äppelsill och dill
30 minuter
Fisk
Inlagd sill med gubbröra
15 min
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Hummersill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Lakrits- och lingonsill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Lina Eriksson
Fisk
Romsill
10 minuter + 1 dygn i kyl
Foto: Anna Kern
Fisk
Saffranssill med apelsin och chili
20 minuter
Foto: Joel Wåreus
Fisk
Sillsallad i glas
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Sill med västerbottensost
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fisk
Citron- och limesill
10 minuter + 30 minuter för lagen att kallna
Foto: Otto Norin
Jul
Krämig fänkåls- och äppelsill
Foto: Anna Kern
Förrätter
Currysill
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Lina Eriksson
Jul
Sillsallad på ägghalvor
20 minuter
Svenskt
Apelsinsill
Jul
Tranbärssill med rosmarin
Jul
Björnbärssill med blåbär
Spanskt
Basilikasill
Gryta
Honungssill med valnötter
Gryta
Äpple- och kanelsill
Svenskt
Wasabisill
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fest
Senapssill
10 min+1 dygn att mogna
Foto: Per Ranung
Fisk
Löksill med kryddpeppar
15 min + 1 dygn i kylen
Gryta
Solskenssill