I annonssamarbete med WASA

Grillsäsongens bästa tilltugg!

Årets ljusaste fest är snart här! Midsommarbordet dukar vi med sill, knäckebröd och jordgubbar. Varför inte överraska på midsommarfesten med en ny, spännande favorit – len romkräm på surdegsknäcke! Garanterat en hit!

Kuriosa: Knäckebrödet

Knäckebrödet har en given plats vid både frukostbord, middagsbord och sommarbord. Kommer knäckebrödet i en snygg designförpackning blir dukningen ännu vackrare! Det vackra mönstret är inspirerat av den svenska naturen och har skapats för att fira Wasas kärlek till naturen. Surdeg Gourmet och Krögarens nya design säljs i en begränsad upplaga – den perfekta presenten till årets alla knytis!

Här hittra du ett recept på grillsäsongens bästa tilltugg.

Krögarens och Wasa surdeg gourmet. Formgivare: Lotta Külhorn.

Formgivaren Lotta Külhorn har designat nya förpackningar till två av Wasas populäraste knäckebröd: Surdeg Gourmet och Krögarens.

Detta är Wasabröd

Naturen står i fokus hos Wasa. Bageriet i Filipstad, där Wasabrödet bakas, drivs med vind- och vattenkraft. Delar av de smulor, mjöl och degrester som uppstår vid baket omvandlas till biogas i en anläggning i Örebro. Gasen används sedan som miljöklokt bränsle till den lokala kollektivtrafikens bussar.

Vill du veta mer? Här hittar du mer information om Wasas miljöarbete och engagemang.