Festbuffé från Toscana

… och baka med Leila – här är några smakprov ur nya Allt om Mat. Tidningen finns i din butik från och med 20 maj.

Smakminnen från Toscana
På menyn finns zucchinipaj, bruschetta, italienska charkuterier och toskansk olivolja.
Jordgubbar – som vi har längtat!
Vi besöker odlarna på Skogslösa gård och bjuder på några smarriga recept.
Ekomeny med sommarkänsla
Restaurang Salt & Brygga i Malmö lever gott på sitt rykte och vällagad ekologisk mat.
Bjud vännerna på grillpicknick
Oxspett, tortillas och matiga sallader – förbered en läcker picknickmeny och ta med en engångsgrill ut i solen.
Weekend på landet
Komplett paket med två middagar, två luncher och en kaka till eftermiddagskaffet.
Rak, rå och riven
Rätt använd gör pepparroten maträtten till en riktig häjdare.
… och baka med Leila
Leila Lindholm bjuder på ljuvligt härliga kladdkaksmuffins och chokladpavlova.