Nu kommer en glad nyhet för alla Hela Sverige bakar-älskare. Följ med efter sändningstid med förra årets vinnare av Hela kändis-Sverige bakar, Rickard Söderberg, i ett helt nytt program: Rickards parad.

tv4-balk

rickards-parad

”Nu har jag slängt ut Johan och Birgitta ur tältet – nu är det mitt!”

Direkt efter att Hela Sverige bakar är slut kommer Rickard att ta över bakningen på TV4 Play. Se fram emot ett program som är extra färgglatt och kreativt där Rickard varje vecka gör sin helt egna version av paradbaken. Vad sägs till exempel om en klassisk sachertårta med Coca-Cola?

rickard-native

– Det här är en ”sacher” som skulle få Birgitta att få panik. Jag älskar Birgitta och Johan men dom är också väldigt duktiga och ordentliga. Bakning måste ibland vara lite mera WAAH! Med mer färger och smaker, säger Rickard.

I tio veckor kommer Rickard på sitt konstnärliga och energiska sätt att inta Hela Sverige bakars jurytält. I varje avsnitt bjuder Rickard på nyskapande recept, mycket skratt och gästas av deltagare som berättar rolig kuriosa från inspelningen. Och det bästa av allt – avsnitten finns att se när som helst på TV4 Play.

Missa inte premiären av Hela Sverige bakar TV4 kl.20 den 27e september – och såklart: Rickards parad på TV4 Play.

NUVARANDE Premiär för Rickards parad! Färgstark bakglädje i nytt program på TV4 Play
NÄSTA Recept på chokladbollar – allt från original till nyttiga varianter