Stort grattis till Erik Hammar, som tog hem segern i programmet ”Sveriges Mästerkock” i TV4. Träffa honom och många fler på Allt om Mats kryssning 22-23 april. Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck.

Vad var det bästa med tävlingen?

– De otroligt sköna människorna jag fick lära känna. Och det var häftigt att få vara med och se en så här stor och maffig tv-produktion.

Vad är det viktigaste du har lärt dig?

– Juryns feedback har gett mig jättemycket – hur de tänker sig att en tallrik ska se ut, vilka element som behövs och varför, att allt ska vara där av en anledning. De har verkligen fått mig att utveckla det tänket ytterligare.

Vad händer framöver?

– Det är oklart! Jag har sagt upp mig från jobbet och pratar nu med olika samarbetspartners. Jag startar en blogg, ska köra events, promota min bok och känna på att vara matlagare inom media. Har man gjort den här grejen är man skyldig sig själv att chansa och prova om det går!

Träffa Mästerkock-vinnaren Erik Hammar på vår kryssning!

Erik följer med på Allt om Mat:s kryssning 22–23 april. Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration.

erik mästerkocken 2018

Erik berättar om sin matresa, om Sveriges Mästerkock och om sin splitternya kokbok. Dessutom får ni också träffa vinnaren från Mästerkocken 2013 Jennie Walldén som lär oss allt om asiatiska smaker.

vinnare mästerkocken 2013

På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av Årets Kock Johan Backéusexklusivt för Allt om Mat.

året kock Johan

Allt från 1670 kronor per person! Läs mer och boka på alltommat.se/resor.