1395686280172

Även med de allra bästa ambitioner om att laga god och nyttig mat till familjen så brukar en faktor vara avgörande: tiden. Långkok och liknande får vänta till helgen, och ibland smyger sig både hel- och halvfabrikaten in. Att en tisdagskväll mellan hockeyträning och läxläsning stå och lägga ärtor eller linser i blöt för att man kanske vill äta dem på onsdagen gör att man ofta skippar dem i matlagningen  – men nu är det andra tider.

GoGreen har nämligen tagit fram baljväxter som redan är förkokta och sedan lufttorkade – de är färdiga att äta efter bara ett par minuters kokning. Kvaliteten, smaken och näringen är desamma men all planering och förberedelse är uppsnabbad, så nu är det helt plötsligt möjligt att laga ärtsoppa från grunden eller fixa hemmagjord hummus utan att ha bestämt sig dagen innan.

Vi har tagit fram massor av goda snabba recept med linser och ärtor till dig – vad sägs om klassisk ärtsoppa från grunden, rödbetscarpaccio eller linssoppa med thaismak här nedan?  Ännu fler goda förslag finns på vår hemsida. Om du hittat inspirationen till middagslagande nu kanske du ska bjuda en gäst? Kolla vem som är din ultimata middagsdate i vårt Middagstest!