Lyxigt boende, gratis vin och ständig uppkoppling - världens bästa vinjobb är ledigt.


Hänger du på Twitter?
Är profilerad på Facebook och gillar sociala nätverk av alla de slag? Och viktigast av allt – gillar du vin? Svarar du ja på frågorna är världens roligaste vinjobb ledigt. Det handlar om att dricka vin och twittra om det. I ett halvår. Du bor i ett lyxigt hus på en vingård i Kalifornien. Lönen? 10 000 i månaden. Dollar alltså!

Det låter kanske
för bra för att vara sant men vi ljuger inte. Det är amerikanska vingården Murphy-Goode som har bestämt sig för att bli bäst på vin på internet och därför vill anställa en kunnig nätverkare. Kraven är enkla: du ska kunna nätet och gilla att dricka vin. Enligt vinfirman är man redan bra på vinmakandet och nu vill man att fler ska upptäcka deras viner – via de sociala nätverken på nätet.

Och jobberbjudandet
är populärt, redan några dagar efter att annonsen publicerades så har företaget fått in hundratals sökande. Och tacka för det – inte nog med att jobbet innebär resor i det sköna Sonoma county i Kalifornien, mängder av vintestande och kontinuerligt twittrande, den som får jobbet kommer även att få göra sitt eget vin. Anställningen är på ett halvår, ansökningstiden går ut den 5 juni.

 

 

 

  • AlltOmMat.se hittar du recepten som passar din vinsmak
NUVARANDE Drömjobbet är ledigt
NÄSTA Nyttiga grönsaksrätter med färsk sparris