Den 28-åriga medieprofilen Cissi Wallin flyttar till New York och börjar matblogga för alltommat.se.

Cissi Wallin är ett välkänt namn i debatten, men en dold talang inom mat och gastronomi. Hon har ett brinnande matintresse och vågar skriva om mat på ett rakt och opretentiöst sätt. Initierat med humor. Något som kommer att märkas på hennes blogg här på alltommat.se.
 
– Mat är mitt liv. Sen jag gjorde slut med allt vad dieter heter har jag sakta men säkert transformerats till en nörd av Edward Blom:sk kaliber. Och att få bo i New York och få blogga om mat för alltommat.se är en dröm, säger Cissi Wallin.

Förutom att äta sig igenom Manhattan kommer Cissi Wallin att bevaka och rapportera de senaste trenderna och nyheterna från matscenen i New York. På sin blogg kommer hon också tipsa om de hemligaste barerna och guldkornen ingen vill missa.

– Det blir allt från flottiga diners och jakt på stans bästa pommes, till fine dining med snofs i kanten. Och eftersom jag är glutenintolerant är det alltid en utmaning att hitta riktigt bra alternativ. Och där är New York bäst i test, säger hon.

– Cissi Wallin blir ett perfekt komplement till våra övriga profiler inom mat, dryck och gastronomi, säger Hanna E Lindberg, webbredaktör.

Cissi Wallin är krönikör i Metro och har över 18 000 följare på Twitter. Hon har många års erfarenhet av såväl radio som tv bakom sig, bland annat med program som Nyhetsmorgon, Morgonpasset Helg, Kvällsöppet, P3 Star, Efter Tio och senast den dagliga självbetitlade succé-talkshowen i Radio1.

 

NUVARANDE Cissi Wallin matbloggar från New York på alltommat.se
NÄSTA Champagne bäst i test 2013