American pancakes varje dag! Ny studie visar att det är lättare att gå ner i vikt och minska småätandet om man äter en kolhydrats- och proteinrik frukost innehållandes en dessert.

Att reducera sin kroppsvikt handlar inte bara om att tappa kilon utan också om att kunna kontrollera hungern och sina cravings för att inte behöva småäta.

Studien, vars resultat presenterades i Houston igår den 25 juni, visade att en kolhydrats- och proteinrik frukost innehållandes en dessert är det ultimata om man vill gå ner i vikt och hålla hungern i styr.

Studien baseras på två grupper som båda går på diet. Den ena gruppen fick äta en större frukost inkluderat något sött; en kaka, en donut eller något liknande. Resultatet efter några månader visade att de som åt en frukost med dessert upplevde sig själva mindre hungriga och att de inte längre hade några stora cravings.

Hungern är den största boven när du går på diet – nu kan du tygla den med en stor och god frukost. Kicka igång dagen med en fantastiskt god och mättande frukost. Dagen kan väl ändå inte börja bättre?

Recept på stor och mättande frukost.

NUVARANDE Bli smal med dessert till frukost
NÄSTA Champagne bäst i test 2012