Servera viltgrytan med gratinerat potatismos med svamp.
Servera viltgrytan med gratinerat potatismos med svamp. Foto: Holger Edström

Vilda smaker i grytan

Smakrika, värmande grytor hör hösten till. Här är sex recept på mustiga långkok på viltkött.

När köttet får puttra länge i grytan blir det härligt mört och saftigt.

Mustig viltgryta

Renskavsgryta med äpple och timjan  

Viltgryta med messmör och svarta vinbär

Ungersk gulaschsoppa med högrev och gremolata

Ölmarinerad vildsvinsskinka med sjömanspotatis

Hjortchili med torkad frukt och getost

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!