Vi gillar mat – hoppas du gillar Alltommat.se

Du som läser Expressen vet förstås att vi skriver mycket om mat. Bilagorna Söndag och Leva & Bo har varje vecka många sidor recept. Och i huvudtidningen Expressen skriver vi ofta om matnyheter.

Expressen driver sedan tidigare ekonomisajten Dina Pengar ihop med Dagens Industri. Vi har också familjesajten Allt om Barn tillsammans med Bonnier Tidskrifter och Dagens Nyheter. Nu har vi lanserat en matsajt i samarbete med Bonnier Tidskrifter. Det här betyder att besökare på Expressen.se får tillgång till kvalificerad matjournalistik, bara ett klick bort finns det en fullmatad receptdatabas och reportage och webb-tv.

Men: det finns också mängder av innehåll om mat i våra helgbilagor Söndag och Leva & Bo.

Söndag, som säljs med huvudtidningarna Expressen eller GT eller Kvällsposten, kommer ut varje vecka och finns hos återförsäljarna på söndagar och måndagar. Här finns bland annat reportageserien "Matresan", om godsaker i andra länder.

Leva & Bo, som också säljs med huvudtidningarna, kommer också ut varje vecka och finns i butik på lördagar och söndagar. Här bjuder Expressens matredaktör Annkatrin Ljung på olika tips.

Om du är intresserad av att annonsera i bilagorna kan du läsa mer på http://annonswebb.expressen.se/

Vill du annonsera i tidningarna Expressen, GT och Kvällsposten kan du också kontakta annonsavdelningen på telefon 08-738 25 40.

Vill du annonsera på våra sajter kontaktar du vårt försäljningsbolag Generate på telefon 08-56 24 36 000. Eller så läser du mer på http://www.generate.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!