Vi bloggar på alltommat.se

Här på bloggen delar jag med mig av mitt intresse för bakning, och desserter. Jag älskar att baka och skapa nya bakverk men även gamla favoriter förekommer ofta i mitt kök. Att dekorera och göra slutfinishen är min favoritdel och så klart att smaka på bakverken!

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Maria heter jag och bor i Stockholm. Jag tycker det är otroligt roligt med både matlagning och bakning, och på min blogg kommer ni att få ta del av min bakvärld. Följ mig när jag bakar alla typer av bakverk, hämtar inspiration till min bakning och delar med mig av recept och tips. Ett och annat matinlägg kanske också kommer med… 🙂

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Vi har en stark matkultur och min mamma är min största inspiration och varit den som har lärt mig så länge jag kan minnas. Idag använder jag den kunskapen till mina recept med egen tolkning och inspiration från alla världens hörn.

Det närmaste tiden kommer jag satsa en hel del på att filma min matlagning och dela med mig det på YouTube. Jag har många nya spännande  recept på gång så håll utkik.

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Jag älskar att laga mat, baka, duka, fixa kalas och inreda. Galen i porslin, bra köksredskap och fina inredningsdetaljer. Hos mig hittar du all möjlig variation då jag lägger upp det jag och familjen tycker om. Jag gillar allt från enklaste snabbaste vardagsmaten och bakverket till mer avancerad matlagning eller tårtor som kräver timmar i köket. Ett och annat drinktips tycker jag också är trevligt. Ibland är mina döttrar, Daga 8 år och Elin 12 år med mig i köket. Välkommen in till mig och ta del av alla goda recept!

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Jag älskar livet och allt som har med hälsa att göra och tror att det är väldigt viktigt att fylla på kroppen med bra bränsle för att orka med alla utmaningar vi dagligen möter. Jag mår bäst av en kost utan gluten, raffinerat socker och massa onödiga tillsatser så därför är alla recept jag publicerar här på bloggen utan det. För att göra det hela ännu roligare och mer näringsrikt så toppar vi våra måltider med supermat.

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Jag började blogga i januari 2007 för att ha ett ställe att samla alla recept och tankar kring matlagning och bakning. Här hittar ni allt från mormors kolakakor, till enkel vardagsmat, hälsosamma smoothies och goda frukostrecept.

Under åren har bloggen gjort det möjligt för mig att ge ut en bok, Gott att ge bort - ätbara presenter från Linnéas Skafferi (Bonnier Fakta), pratat radio, gör en rad uppdrag åt olika tidningar m.m. Mitt kök utsåg Linnéas Skafferi till en av Sveriges bästa matbloggar 2016.

I november 2016 blev jag vinnare av Det stora matbloggspriset som delades ut på den årliga mat och vin-mässan Stockholm Food & Wine. Jag blev även utsedd till Årets företagsamma kvinna 2017 på Silverglans, Salas företagsgala. Bakom bloggen finns jag, Linnéa. Tillsammans med min sambo Sebastian har vi två pojkar, Axel född -11 och Isac född -14. Vi bor med vår labrador Charlston i ett stort rött hus med vita knutar på landet.

LÄS BLOGGEN HÄR.

 

Jag älskar mat! Hela min drivkraft till att laga mat är att få andra lyckliga av maten jag lagar. När jag ser ett leende betyder det allt för mig. Jag har alltid så länge jag minns älskat matlagning men det började på riktigt när jag fick chansen att tävla i Sveriges mästerkock och stod till slut efter mycket stress och tårar i final. Efter det öppnades det dörrar som jag är extremt tacksam till.

Fått samarbeta med företag jag kan stå för, varit hemma hos folk och lagat middag på deras fester/kalas/bröllop mm. Stått och lagat mat på nyhetsmorgon, skrivit en kokbok, fått chansen att jobba som food and beverage manager på ett 5 stjärnigt hotell och kanske det jag älskar mest av allt, att dela med mig av mina recept till svenska folket som lagar min mat och firar sina stunder ihop. Det är lycka för mig!

LÄS BLOGGEN HÄR

 

Emma och Amelia är två matbloggande tvillingsytrar, kokboksförfattare och civilingenjörer. I deras kanaler delas veganska recept på allt från husmansklassiker till argentinsk streetfood och maffiga bakverk. Med mycket humor och en liten dos allvar hoppas de kunna inspirera till en mer hållbar livsstil genom att dela innehåll kring till exempel secondhandmode, semesterfiranden i Sverige och såklart god, växtbaserad mat. En livsstil för framtiden -men som inte gör avkall på det som är viktigt.

LÄS BLOGGEN HÄR

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!