<p>En kladdkaka &auml;r aldrig fel n&auml;r vi ska fika. </p>

En kladdkaka är aldrig fel när vi ska fika.

Foto: Pressbild

Vi bjuder gärna Jessica Andersson på fika

Svenskarna gillar att fika och ska vi fika med en artist från Melodifestivalen väljer vi helst folkkära Jessica Andersson.

På lördag är det Andra chansen i Melodifestivalen. Och om vi svenskar skulle fika med någon av artisterna som sjunger skulle det antagligen bli Jessica Andersson. Hon är nämligen den som svenska folket helst vill bjuda på fika. Av alla de som sjunger i Andra chansen i Melodifestivalen på lördagen är hon vår fikakompis nummer ett och går om både Peter Jöback och Pernilla Wahlgren. 

- Jag är jätteglad för att jag vann detta och skulle vilja fika med hela svenska folket, säger hon själv i ett pressmeddelande från företaget Fazer, som ligger bakom undersökningen. De har frågat 1 000 personer under februari om vem av artisterna de helst vill fika med. De frågade också vad svenskarna helst vill smaksätta sitt bakverk med och 39% svarade choklad. Kladdkakan ligger i topp när vi ska bjuda på fika. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!