Copyright: Nobel Media AB 2018, Dan Lepp
Copyright: Nobel Media AB 2018, Dan Lepp Foto: Dan Lepp

Tom Sjöstedt blir chefkock för Nobelmiddagen - för andra året i rad

Tom Sjöstedt är chefskock för Nobelfesten igen. På måndagskvällen, den 10 december, äger Nobelblanketten rum och vi får reda på vad som finns på menyn. Förra året blev han först med att servera en vegetarisk rätt på nobelmiddagen. Längst ner i artikeln hittar du några av hans otroligt smarriga recept!

Tom Sjöstedt - vinnare i Årets Kock 2008, deltog i Svenska kocklandslaget vid VM-segern i Luxemburg 2006, och driver idag den populära restaurangen Lilla Ego i Stockholm tillsammans med Daniel Räms.

Nu har han utsetts till det finaste av allt i branschen: chefskock för Nobelfesten - för andra årets i rad!

Bild från Tom Sjöstedt Instagram:

 

Här hittar du några av de recept Tom Sjöstedt har gjort för Allt om Mat genom åren:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!