frukostmuffins med ägg och bacon
frukostmuffins med ägg och bacon

Supersmarta allt-i-ett-frukostmuffins - här är den perfekta påskbrunchen

Gillar du rostat bröd, ägg, bacon eller bara lyxiga långfrukostar i allmänhet? Här är den ultimata lilla muffinsen som innehåller allt gott du kan tänka dig en lördag- eller söndagsförmiddag. Varför inte testa nu i påsk?

Stansa ut små runda bitar från valfritt rostbröd med hjälp av ett glas.

Lägg dem i en smörad muffinsplåt.

Stek bacon - men inte helt krispigt och klart eftersom allt ska in i ugnen.

Fördela ut det ovanpå brödskivorna så att det blir kanter till den härliga muffinsskapelsen.

Lägg i din favoritfyllning, exempelvis stekt svamp.

Knäck i ett ägg i varje kreation.

På med alla dina favoritkryddor och in i ugnen i cirka 20 minuter på 200 grader.

TADAA!

En riktig frukostdröm.

Källa

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!