Supergott på nätet

Fem matbloggare delar med sig av sina bästa efterrättsrecept.

Varje vecka startas nya matbloggar. Expressen Söndag har bett fem etablerade bloggare att dela med sig av sina smarrigaste efterrättsrecept. Låt dig inspireras av deras matentusiasm och lär av deras bästa råd om du vill starta en egen matblogg.

Manuela Kjeilen: "Jag bakar hela dagarna"

Christina Jansson: "Matbloggen ska spegla ens personlighet"

Victoria Lindberg: "Jag kan handla mat i timmar"

Linnéa Seidel: "Det är en tacksam hobby"

Linda Nilsson: "Vi är nog ganska snälla"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!