Pepparkakscheesecake
Pepparkakscheesecake Foto: Ove Lindfors

Supergod och lättlagad meny

Fira helg med en stor kycklinggryta och pepparkakscheesecake. Till förrätt passar en krispig sallad med getost.

Förrätt: Spenatsallad med apelsin och getost. Den krispiga hemligheten är att lök och 
rädisor får ”krispa till sig” i iskallt vatten.

Huvudrätt: Kycklinggryta med chorizo. Cassoulet är en klassisk lammgryta med bönor och kryddig korv från södra Frankrike. Här är en snabbvariant med kycklingfilé.

Dessert: Pepparkakscheesecake. Lingon och pepparkaka är typiska vintersmaker och en väldigt lyckad smakkombination. Syrligt och sött!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!