Allt om Mat:s chefredaktör Katrin Alström. Konferencier på Sinnen & Smak. "Roligt att få träffa så många läsare!"
Allt om Mat:s chefredaktör Katrin Alström. Konferencier på Sinnen & Smak. "Roligt att få träffa så många läsare!" Foto: Jan Elgerud

Succé för Sinnen & Smak 2011

Matdebatt, mingel och massor av gott. Det var glatt och fullsatt på Sinnen & Smak igår. "Det var fantastiskt att få möta så många läsare, " säger Katrin Alström, chefredaktör Allt om Mat.

Festligt och fullsatt var det på Marriott hotel igår kväll. 300 läsare kom till Sinnen & Smak för att träffa Allt om Mat och härliga matprofiler som stjärnkocken Niklas Ekstedt och chokladexperten Maja Berthas.

Allt om Mat:s chefredaktör Katrin Alström var konfrencier:

-Vilken kväll! Det var fantastiskt att få möta så många läsare, och få en sådan härlig upplevelse tillsammans med dem! Det här måste vi bara göra om, säger hon.

Kvällen började med mingel, kokbokssignering och bubbel. Därpå följde en livad paneldebatt med kokboksförfattaren och före dette boxaren Paolo Roberto, trendanalytikern och matbloggaren Stefan Nilsson och Anna Sjögren, kostexpert.

Stefan Nilsson visade bilder på nya fina köksprylar som får oss att vilja samlas runt matbordet. Paolo Roberto ansåg att trender var till för att struntas i.

- Hemma hos oss samlas man när pastan är al dente, sa Paolo.

Kvällen bjöd också på vinprovning, chokladprovning och massor av god mat och tilltugg. Niklas Ekstedt, trippelt aktuell med tv-program, ny kokbok och snart nya krogen Ekstedt, lagade svampsoppa på scen och pratade om sin kockbana och den svåra tiden när han öppnade restaurang 1900.

- De första två åren var en katastrof, men jag lärde mig otroligt mycket.

En av gästerna var Jenny Sälg från Stoclholm, som hade kommit med sitt tjejgäng för att umgås och få inspiration:

- Kvällen har verkligen varit jättebra, säger hon. Och Niklas Ekstedt är fantastisk.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!