semmelwrap
semmelwrap Foto: Mattias Ljungberg

Semmelwrap

Att äta en stor, fluffig semla kan ibland vara en omständig aktivitet som kräver både tallrik och servett, men nu finns det ett sätt att få i sig det läckra bakverket utan kladd. Här är årets smartaste semmelnyhet!

Snart är det dags för årets fettisdag då vi äntligen får sätta tänderna i den älskade semlan – de av oss som inte tjuvstartat, det vill säga. I år lanseras en fantastisk nyhet av Tössebageriet på Östermalm i Stockholm: semmelwrapen! Fluffig grädde och mandelmassa insvept i tunn vetedeg som kan ätas var som helst utan kladd – kan det bli bättre?

Foto: Mattias Ljungberg

Du kanske också vill läsa:

Grunddeg till luftiga semlor

Milkshake med smak av semla

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!