Saxat ur matvärlden

Redaktionen tittar igenom vad som är nytt på hyllan och i matvärlden.

Fem nyheter på hyllan.

Fläskpannkaka från frysen

Företaget Kungsörnen satsar på färdigmat och gör nu en gammal klassiker tillgänglig i frysdiskarna. Det handlar om fläskpannkaka. Tinas och serveras med fördel tillsammans med lingon. Ca 59 kronor för ett paket.

Flinga med fibrer

Flingorna Start har fått två nya produkter. De kallas Crisp´n Crunch och finns i två smaker. Flingan ska innehålla mer fullkorn och fibrer än de andra. Redaktionen tyckte dock att de fortfarande är alldeles för söta.

Gammal klassiker med ny fyllning

Chokladtillverkaren Cloetta har kommit ut med en ny fyllning på Centerchokladen: nougat. Det är choklad för en riktig godisälskare.

Kryddigt för hemmakocken

Santa Maria börjar nu sälja tre nya sorters kryddor i burken som är en egen kryddkvarn i ett. Kostar ca 37 kronor.

Kan funka som mellanmål

En ny typ produkt som kommit allt mer är en snackbar. Det är som en chokladkaka, fast oftast utan choklad men med nötter och torkad frukt. Nu lanseras Nupo snackbar, den innehåller 99 kcal och ska fungera som ett helt mellanmål. Redaktionen tyckte att de var söta och att bärsmaken var ganska syntetiskt. Kostar ca 13 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!