Så gör du julens läckraste godis (som en amerikansk dröm av kakdeg och choklad)

Är du ute efter ett lite mer originellt julgodis som både smakar gott och ser fantastiskt ut? Receptsajten cuponclippingbook.com har här satt ihop ett oemotståndligt recept på "Candy Cookie Cones" som definitivt kommer bli julpysslets mittpunkt.

Att göra sådana här strutar är inte så svårt som man kan tro. Grunden är vanliga våffelstrutar och fyllningen är en blandning av kakdeg och vanliga chocolate chips. Utsidan dekoreras med frosting och strössel, godis, kokosflingor eller precis det som du känner för.

Fyll strutarna med kakdeg - egengjord eller färdigköpt.

Grädda i ugnen...

...och när strutarna fortfarande är varma fyller du dem med chocolate chips som då smälter lite. Stick sen ner en pinne att hålla i.

När strutarna sen har svalnat och chokladen har stelnat täcker du utsidan med frosting eller candy topping i valfri färg.

Sedan är det bara fantasin som sätter gränserna.

Om du vill ha hela receptet, se fler bilder och få tips på hur du lättast gör de olika stegen, klicka här för att komma till originalreceptet: couponclippingcook.com.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!