Foto: Anna Kern

Recept på 10 goda middagar med olika sorters kål

10 goda recept med kål. Laga goda middagar av brysselkål, svartkål, rödkål och vitkål. Här får du tips på 10 härliga kålrätter.

Det finns mängder av kålsorter att använda i matlagning. Allt om Mat tipsar här om några goda rätter där kål av olika sorter utgör huvudingrediensen. Se här!

Foto: Per Ranung

Gnocchi med brysselkål och ricotta – receptet hittar du här!

Recept på dumplings med vietnamesisk dippsås. Foto: Anna Kern

Dumplings fyllda med vitkål – receptet hittar du här!

Recept på brysselkålspaj med getost. Foto: Anna Kern

Brysselkålspaj – receptet hittar du här!

Foto: Stefan Wettainen

Gräddkokt kålrabbi med kyckling – receptet hittar du här!

Recept på gnocchi med svartkål, pecorino och brynt smör med salvia. Foto: Anna Kern

Gnocchi med svartkål – receptet hittar du här!

Foto: Stefan Wettainen

Kålrabbilåda med lammytterfilé – receptet hittar du här!

Fyllningen ska vara ganska tjock för att kunna fördelas på ­kål­bladen. Foto: Anna Kern

Savojdolmar med gräddkokt kål – receptet hittar du här!

Foto: Stefan Wettainen

Glaserad kålrabbi med blomkålscrème - receptet hittar du här!

Foto: Stefan Wettainen

Råstekt kålrabbi med torskrygg – receptet hittar du här!

Foto: Anna Kern

Asiatisk sallad med rödkål och kålrabbi – recept hittar du här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!