Provensalsk gratäng med bulgur och parmarullar

Tomat, zucchini och aubergine som smälter samman i het ugnsvärme till en matig gratäng doftar och smakar ljuvligt. Bjud den som ensam vegorätt, gott tillbehör eller som här tillsammans med små parmarullar.

• 4 portioner

• 40 minuter

• lätt

INGREDIENSER

2 dl okokt bulgur (eller motsvarande 2 portioner)

2 auberginer

2 zucchini

4 stora tomater

olivolja, att steka i

örtkrydda

salt

nymald svartpeppar

1 dl riven ost

1 liten kvist med

cocktailtomater

 Rullar:

 1 klump mozzarella, helst buffel

8 skivor parmaskinka

färsk basilika

 Redskap:

 Kastrull

Kniv

Stekpanna

Gratängform

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!