Nytt på mathyllan i januari

Bland alla nya produkter har vi tittat närmare på fem.

Knäcke för fest och vardag

Från Pyramidbageriet kommer en ny serie med knäckebröd. Bland annat med blandningen melonkärnor & linfrön, som var väldigt god. God smak och knaprighet. Passar med en skiva ost på eller bara som de är.

Nya teer till Sverige

Företaget TeaButler lanserade för några veckor sedan en ny serie teer, Premier Garden. Vi har provat en sort och den hade rik, god  och lite lyxig smak. Något för teälskare helt klart.

Ny smak på mellanmålet

Risifrutti släpper denna vinter en ny "vintermums". Det är smakerna blåbär, björnbär och kanel som blandats. Smakkombinationen var inte tillfredsställande utan smakerna föll isär och kanelen stack ut och passade inte alls in. Inte något som rekommenderas.

Riktigt mandel i kakan

Frödinge har strösslat i mandlar i sin klassiska kladdkaka och gjort en ny favorit. Smaken är densamma men nu med mer tuggmotstånd. Något för den som gillar extra söta kakor och inte kan baka själv.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!