Kycklinggryta med vitt vin  och bönor
Kycklinggryta med vitt vin och bönor Foto: Lina Eriksson

Mustig kycklinggryta på menyn

Bjud på en stor och mustig kycklinggryta. Vårt recept är garanterat uppskattat och lätt att laga. Vi tipsar om passande förrätt och dessert.

Förrätt: Grov tartar på lax, gurka och äpple. Den lättrimmade laxen serveras som en frisk tartar med knaprigt rågbröd.

Huvudrätt: En stor och mustig kycklinggryta med vitt vin och bönor. Varm och mättande höstmat i säsong.

Dessert: Sweet, sweet, sweet. Söta minipizzor á la gino med frukt och vit choklad är en pigg överraskning!

Grov tartar på lax, gurka och äpple

Grov tartar på lax, gurka och äppl

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!