Mjölkfritt = gott och nyttigt! Här är recepten du måste prova!

Allt fler människor funderar över sitt mjölkdrickande och efterfrågan på alternativa drycker ökar. Den pågående trenden; att dricka mjölkfritt (växtbaserat), har blivit en livsstil  - även hos de som inte är känsliga för laktos. Det nya sättet att äta mjölkfritt är både sunt och hälsosamt. Mjölkfria produkter som ris-, mandel-, havre- och sojamjölk är goda att dricka som de är, användas i pannkaksmeten eller till frukostflingorna.

6 skäl att äta mjölkfritt:

1. Innehåller inga transfetter.

2. Laktosfritt.

3. Kolestrolfritt.

4. Inget komjölksprotein.

5. Du får i dig en gynnsam fettprofil (med fleromättade fetter).

6. Du sänker ditt kolestrolvärde.

Efter mandeldryckssuccéen är vi stolta över att presentera våra två nyheter: kokosdryck och cashewdryck. Drick de som de är eller tillsammans med gröt, flingor, cocktails eller smoothies.

Prova gärna några av våra recept!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!