<p>S&aring; h&auml;r s&aring;g det ut f&ouml;rra &aring;ret d&aring; runt 30 000 bes&ouml;kte m&auml;ssan under tre dagar. </p>

Så här såg det ut förra året då runt 30 000 besökte mässan under tre dagar.

Missa inte mässans höjdpunkter

Maximera ditt besök på mässan med en vinprovning eller passa in en tid för ett föredrag på någon av scenerna.

Nu finns programmet för mässans scener på webben. Klicka på länkarna nedan och se vad du inte vill missa på Det goda köket, 12-14 november.

Möt Allt om mats egna kockar, som lagar ur senaste kokboken, eller varför inte passa på att få smakprov från några av Sveriges bästa kockar, såsom Fredrik Eriksson, Pontus Frithiof och Magnus Johansson. De kommer alla att vara med på någon av scenerna på Det goda köket. För att se hela programmet  - klicka här:

http://www.detgodakoket.se/common/category.aspx?id=4484

Missa heller inte Kockarnas krog - ett unikt samarbete mellan några av Sveriges bästa kockar, där förtjänstens går till välgörande ändamål.

Superkockarna startar krog ihop

Nu är menyn bestämd för Kockarnas krog - suktas av det här:

Förrätt:

Melker Andersson – Fredsgatan gruppen

Moules frites, musselkroketter med krasse

Varmrätter:

Stefano Cattenacci - Operakällaren

Aprikosglaserad fläsksida från Rocklundagård med ingefärssky och timjandoftande potatisterrine

Magnus Ek – Restaurang Oaxen

Ekologisk zucchini bakad med kallpressad rapsolja, salvia och blomkål, samt kräm på vita bönor med rostad Oviksost. Serverad med eneträdskolad vinäger.

Fredrik Eriksson – Långbro Värdshus

Höstens svampsoppa med rökt karré från jokkmokk serverad i surdegsbröd med citron-färskost

Gustav Trägårdh – Restaurang Basement

Torsk i frasig prästost med rostade rotfrukter, kall ägg- & laxromsås samt kryddgrönt citroncest

Desserter:

Magnus Johansson – Café Xoko

Svenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” med chokladcrunch

Conrad Tyrsén – Restaurang Lux

Havtorn med mandel- och mascarponeterrine, havtorns marshmallows, dragerad mandel

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!