Smördegstortini med  körsbärstomater
Smördegstortini med körsbärstomater Foto: Ingvar Eriksson

Meny med kryddiga smaker

Smördegstortini, örtbakad fläskfilé och chokladkaka med hallonsås och spännande sting av svartpeppar. Veckans trerättersmeny är förföriskt läcker.

Börja med små läckra smördegstortini som en oemotståndlig aptitretare. Servera dem gärna ljumma eller varma. Tortini går också bra att göra i god tid och frysa in.

Till huvudrätt blir det en klassisk favorit: fläskfilé. Här är den örtbakad för finare och saftigare smak. Smaken av färska örter och citron möts med den goda sältan som bacon  ger. Ett gott potatismos med getost och spenat passar bra till.

Avsluta med en annorlunda och himmelskt god chokladdessert. Pepparkryddad hallonsås ger mandelchokladkakan ett extra lyft. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!