Ljuvlig fiskgryta till helgen

Bjud hem vännerna till helgen. Servera en stor härlig fisk- och skaldjursgryta som mättar många. Chèvretoast med nötter och citron till förrätt väcker aptiten. Avslutningen blir vår lenaste vaniljkräm med knaprigt kaneltäcke.

Helgen närmar sig. Njut av en god festmeny hemma. Vi har stt ihop en meny som är enkel att laga och smakar underbart gott. 

Förrätt: Grillad chèvretoast med rostade nötter och citron- och farinsockersirap är en pikant aptitretare som passar huvudrätten väl. Varm och krämig med god knaprighet från nötterna.

Huvudrätt: Fisk- och skaldjursgryra med tomat. Flera sorters fisk och blåmusslor samsas med krispiga grönsaker i den här smakrika och färgstarka grytan.

Efterrätt: Vaniljkräm med knaprigt kanel- och nöttäcke. Kaneltäcket kan göras i god tid och krämen mår bara bra av att stå i kylen över natten.

Grillad chèvretoast med  rostade nötter och citron- och farinsockersirap

Grillad chèvretoast med  rostade nötter och citron- och farinsockersirap

Grillad chèvretoast med  rostade nötter och citron- och farinsockersirap

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!