Så får du ut det sista ur senapsburken.
Så får du ut det sista ur senapsburken.

Lite skrap kvar i botten på din favoritsenap? Släng den inte - så gör du perfekta sommarvinägretten!

Gör så här:

Häll i en matsked vinäger i den nästan tomma senapsburken (du kan använda vitvinsvinäger, rödvinsvinäger eller balsamico) plus lite salt och peppar. Släng i lite hackade färska örter efter smak, hackad vitlök och schalottenlök. Sätt på locket och skaka. Tillsätt tre matskedar olja. Sätt på locket och skaka igen. Voilá!

Receptkälla

Bildkälla 1

Bildkälla 2

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!