Lättlagad trerättersmeny med härliga italienska smaker

Helgens meny är en italiensk triss av sparris, lax och glass, med passande vinval av Gunilla Hultgren Karell.

Till förrätten:

Rotari Rosé (7701) Italien, 99 kronor.

Mousserande rosévin med torr, frisk smak med toner av röda bär, bröd och citrus. Festlig start tillsammans med den fräscha förrätten.

Till laxen:

Villa Cavarena 2009 (6299) Italien, 99 kronor.

Torrt vitt vin från Soave med inslag av friska äpplen, apelsin och färsk mandel. Bra längd i eftersmaken.

Till desserten:

Molinari Sambuca Extra (723) Italien, 189 kronor (50 cl).

Likör med simmigt söt smak och tydliga toner av anis.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!