Läsk som smakar lussebulle - har det gått för långt?

I dagarna lanserades "Lusseläsken" - en läsk med smak av lussebulle. Roligt för den som älskar lussebulle och som vill testa nya saker - men fortfarande bara ett PR-trick vi ser mer och mer av idag.

Efter förra årets lansering av Semmelsodan i Hornstull Centrum i Stockholm lanseras nu en uppföljare i form av Lusseläsk. Alltså en läsk som smakar lussebulle.

Dessa PR-trick ser vi överallt nu för tiden.

Ska lussebullen få möta samma öde som semlan?

Lusseölen, lussemilkshaken, och nu lusseläsken... Ska vår kära lussebulle gå samma öde till mötes som semlan, som efter succén med semmelwrappen för några år sedan ständigt lanseras i oändligt med varianter när det är dags för fettisdagen. Wraptårtan, semmelsoda, semmelmilkshake, nachossemla, falukorvssemlan, anklevermoussesemla och många fler.

Har det gått för långt i viljan att sticka ut i mediebruset, eller är det fortfarande roligt att testa nya och knäppa varianter?

Gratis marknadsföring, som här på Allt om Mat, lyckas de i alla fall med fortfarande... eftersom denna artikel faktiskt existerar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!