Lär dig plocka vilda växter med vildväxtguiden Lisen Sundgren

Att välja lokalproducerade råvaror är en växande trend. Liksom foragering, som går ut på att ta hand om vilda växter. Följ med örtkännaren Lisen Sundgren som lär dig mer om några bra växter för att komma igång.

Ett riktigt proffs på det är örtkännaren Lisen Sundgren, som skrivit boken “Äta vilda växter”, en nybörjarguide med beskrivningar av vilda, vanliga ätbara växter, blommor och bär. Följ med Lisen ut och lär dig mer om några bra växter för att komma igång. Hon bjuder också på bra tips på hur du kan använda dem när du lagar mat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!