Lär dig grilla som ett proffs.
Lär dig grilla som ett proffs. Foto: Björn Lindberg

Lär dig grilla som ett proffs

I nya boken "Grilla som proffsen!" lär mästerkocken Jonas Borssén ut de bästa knepen. Här finns 150 recept med grillat, BBQ och asado.

Grundpelarna i världens populärste matlagningsform är grillat, BBQ och asado (helgrillat lamm, spädgris, vildsvin mm). De tre stilarna är fundamentet för all tillagning över öppen eld. 

Jonas Borssén lär dig det mesta om det som går under rubriken grillning. Läran om rökved, grillkol och briketter. Hur du stämmer av värmen, vilka råvaror som krävs, marinerat kontra kryddblandning - kort och gott hur du blir en fullfjädrad grillmästare.

Här finns 150 recept, allt från blåmusslor till BBQ-grillad lax och helgrillat lamm. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!