Laga höstens godaste middagar - testa smidiga och snabba grytbaser

Aldrig har det varit enklare att fixa till en smakfest mitt i vardagen! Våra nya grytbaser har inspirerats av kök från hela världen och är gjorda på de finaste råvarorna. Vilken blir din favorit?

Våra smarriga grytbaser är alltid fyllda med fräscha grönsaker och baljväxter och utan tillsatt salt. Allt du behöver göra är att tillsätta ditt eget favorittillbehör och låta det puttra en stund. Kyckling, fisk, kött eller vegetariskt?Just add whatever makes you glad! Här finns maträtter för alla smaker och du avgör själv hur mycket du vill salta. 

Det går snabbt och är superenkelt att laga en god gryta och framför allt - det är vansinnigt gott! Ett perfekt sätt att få in smakupplevelser i vardagen och få till en ordentlig middag - hämta inspiration från de goda tillbehören vi tipsar om till varje grytbas. Du väljer själv hur mycket grytbas du vill använda och på det sättet blir det rejält med mat för alla smaker. Skulle det mot förmodan bli några rester över passar det perfekt att ta med sig i lunchlådan. En gryta är lika god dagen efter (och till och med ett par dagar efter) själva tillagningen. Det går också bra att frysa in överbliven gryta.

Med våra smarriga smaker som Texas StewMoroccan TajineMexican ChiliIndian Masala och Thai Curry är det enkelt att briljera i köket. Dessutom tar det väldigt lite av din tid, vad sägs om en ätklar gryta efter bara fem minuter?

Det bästa med de här grytbaserna är att du kan laga oändligt många olika rätter, med olika basprodukter. Det är bara att välja din favorit, till exempel kyckling, korv, biff eller varför inte broccoli och blanda det med grytbasen. På nolltid har du en god och enkel gryta!

Här är våra bästa recept på populära grytor som du enkelt kan laga med våra goda grytbaser.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!