Äntligen ett ordentligt hamburgerbröd i butikshyllan!

Är du hamburgarfantast, men trött på det torra, smuliga butiksbrödet med sesamfrön? Lugn – i maj blir det andra bullar...

Ett rustikt bröd med tuggmotstånd, bakat på surdeg och durumvete och helt fritt från mjölk och konserveringsmedel.

Så beskriver företaget Korvbrödsbagarn sin nyhet "Brooklyn burger buns" som ska föra tankarna till New Yorks hipsterkvarter och släpps lagom till grillsäsongen. Blir du sugen?

Den 12 maj gör det Frisco-brödet sällskap i butikshyllorna som ett lyxigare alternativ till den bleka standardvarianten med sesamfrön. Pris: 20 kronor per paket.

Gör du hellre själv? Pröva något av våra smaskiga recept:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!