8 bra julklappstips till flickvännen

Julklapparna som garanterat kommer att uppskattas av din flickvän. Tips på smarta och uppskattade julklappar som kommer att få henne att älska dig ännu mer.

Julklapp till flickvännen som vill testa lokala toppkrogar

I Eat Sweden-boken bjuder tolv lokala toppkrogar på en varmrätt när två personer går ut och äter tillsammans.

Årets upplagor finns i tre städer, och kommer i fyra utföranden:

EATSweden Stockholm

EATSweden Malmö

EATSweden Göteborg

EATSweden Stockholm Vego

Vinglas efter druva - julklapp till vinkännaren

Överraska vinälskaren med utvalda glas utifrån hennes favoritdruva. Riedel har de perfekta presentglasen oavsett om mamma föredrar MerlotPinot Noir eller Riesling. Du hittar ännu fler glas anpassade till druvsort på Cervera.

Foto: Ulrika Pousette

Passa även på att köpa en liten vinluftare och hällkork från Le Creuset som luftar vinet enkelt och effektivt när det hälls upp i glaset. Läs mer och köp här. 

Till flickvännen som älskar grönsaksjuicer

Juice med ingefära, äpplen eller morötter... En Slow Juicer gör det extra roligt att ta tillvara säsongens frukter och grönsaker. Dessutom bevaras alla nyttigheter bättre än i en råsaftcentrifug. Här tipsar vi om de 3 bästa juicemaskinerna just nu!

Foto: Stefan Wettainen

Till flickvännen som älskar glass

Äntligen en riktigt bra glassmaskin som har kapacitet att göra lite mer glass! Maskinen från Wilfa är smidig att använda och alla lösa delar går att lägga i diskmaskinen. Den är lösningen på sötsug för evig tid.

Julklapp till flickvännen som älskar sushi

En saltsten är ett otroligt populärt inslag på middagen som förhöjer smakerna i dina rätter! Läs mer och köp här. 

Till flickvännen som inte gillar utspädda drycker

Täljstenskuber som håller din dricka kall (eller varm) länge utan att spä ut den! Kan användas om och om igen och repar ej glas. Läs mer och köp här.

Till flickvännen som värdesätter riktigt bra kaffe

Snyggaste och bästa kaffebryggare är klassiska Moccamaster. Kris Johnson, matredaktör på Allt om Mat: "Jag har den som brygger direkt ner i termosen. Det bästa med den här bryggaren är den höga temperaturen på vattnet, som gör att aromerna i kaffet kommer fram allra bäst. Och så håller sig kaffet varmt länge".

Till flickvännen som väljer vego

Bästa vegetariska junk food-recepten. Vad sägs om falafel på gula ärtor, burgare på bruna bönor eller rotsaker på pizzan? Läs mer och köp här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!